Via de mail heb je inloggegevens voor Shopsuite ontvangen. Ga naar www.shopsuite.com > Inloggen en vul deze gegevens in. Je landt direct op het dashboard, waar je een overzicht krijgt van jouw verkopen en clicks. In de linker menubalk staan pictogrammen die navigeren naar de verschillende functionaliteiten. Klik op de pictogrammen om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Dan kan je deze stellen via de chat-knop. Deze bevindt zich rechtsonder in het scherm.

Dashboard: