De shop bevat een eigen homepage: een overzichtspagina waar bezoekers kunnen zien wat er bij jou te koop is. Om ervoor te zorgen dat deze pagina eruitziet zoals jij dat wilt, ga je naar Weergave > Homepage. Hier kan je banners instellen en collecties uitlichten. Via Weergave > Vertalingen kan aangegeven worden hoe de productcategorieën in het menu genoemd moeten worden. Wij hebben deze alvast een naam gegeven, maar het kan zo zijn dat een andere verwoording beter bij jouw stijl past. Wil je zien hoe de shop is geworden? Klik dan op het icoon linksboven in het navigatiemenu, ‘Jouw Shop’, en bekijk het resultaat!

Scherm 'Homepage':