Controleer, voordat je kan beginnen met het inrichten van de shop, of de gegevens juist zijn. Ga hiervoor naar Instellingen > Profiel & Account en check de gegevens. Hetzelfde geldt voor Instellingen > Facturatie Instellingen. Nu alles klopt, kan de webshop geïnstalleerd worden. Ga naar Instellingen > Shop Instellingen. Hier krijg je de mogelijkheid te kiezen voor het invoeren van een HTML code of het plaatsen van een snippet code. Bij de keuze voor de HTML code, plaats je de coderegel in de Wordpress-pagina van de shop. Wil je liever niet met codes werken? Dan kan je de snippet regel kopiëren in de Snippet tool. Hoe deze gedownload wordt, wordt uitgelegd bij ‘Downloads’.