Voor het aanmaken van een collectie, klik op Collecties > Nieuwe toevoegen. In het menu dat verschijnt, kan een titel, tekst (toelichting op de collectie) en subtitel worden toegevoegd. Vind je het leuk om een video toe te voegen? Dan kan dat door de HTML code te plakken in het HTML tekstvak. Je kunt er ook voor kiezen een afbeelding toe te voegen. Vervolgens klik je op publiceren om de collectie online te zetten. Ga terug naar Producten > Mijn Producten of Producten > Alle producten om de producten toe te voegen aan de door jou aangemaakte collectie.

Scherm 'nieuwe collectie toevoegen':

Wil je meer weten over het gebruiken van collecties? Lees dan de volgende artikelen: