De downloads-pagina is te herkennen aan het wolkje met een pijltje in de linker menubalk. Hier kan de Wordpress snippet plugin gedownload worden, waar de code (zoals aangegeven bij 'Shop Instellingen') kan worden geplakt. Ook kan via deze pagina de browser plugin worden gedownload. Straks ga je producten toevoegen aan jouw shop: dit kan dan via de database, maar ook met deze plugin, die ervoor zorgt dat je tijdens het online shoppen producten kan toevoegen aan jouw persoonlijke producten database.

Downloads: Browser Plug-in

Downloads: Wordpress Snippet Plug-in

Wil je meer weten over plug-ins? Lees dan de volgende artikelen: