Als je klaar ben met het aanpassen van de instellingen, kunnen producten worden toegevoegd. Klik hiervoor op de tab Producten > Alle Producten. Dit is een database van alle producten die jij kunt gebruiken in de shop, gecategoriseerd op type product. Klik er maar eens één aan! Je ziet dan de commissie die op het product berekend is, en de knop ‘Toevoegen’. Wanneer je op toevoegen geklikt hebt, komt het product terecht bij Producten > Mijn Producten. Dit is een overzicht van alle producten die nu in jouw shop te zien zijn. Zoals je zag, kunnen producten ook worden toegevoegd aan collecties en widgets. De uitleg hiervan volgt bij ‘Collecties’ en ‘Tools’.

Overzicht 'Alle producten':

Wil je meer weten over het plaatsen van producten? Bekijk dan de volgende topics: