Producten toevoegen aan je website gaat heel makkelijk, door middel van onze productdatabase

Hier kun je een selectie van de producten vinden. In de productdatabase kun je vervolgens producten filteren op:

• Categorieeën
  • Merken
  • Adverteerders

Daarbinnen kun je natuurlijk verder filteren op basis van wat jij zoekt.  Per product zie je dan je prijs van het product, de webshop waar je vervolgens naartoe wordt geleidt en in het groen een indicatie van de omzet die jij genereert.

Hover over het product dat je toe wilt voegen aan je shop en klik op selecteren.

Onder het tabje "Mijn producten" kun je zien welke producten jij aan je shop hebt toegevoegd.

Producten aanpassen of verwijderen? Lees meer over het aanpassen van producten.

Wil je producten toevoegen die niet in de database staan of geen affiliate programma hebben?