Met de native shopping oplossing voorzie je automatisch alle nieuwe posts van shopping content (een carrousel, grid of collage), zonder veel moeite te hoeven doen! De automatisch getoonde widget wordt voorzien van producten die passen bij het thema van de post, of in het kader van 'Shop hier onze favorieten'. De producten zijn vervolgens, indien gewenst, naar eigen inzicht volledig aan te passen!

Daarnaast maak je bij het plaatsen van de native shopping oplossing gebruik van onze speciale (e)CPC deals. Dit betekent dat je per click op een product commissie ontvangt! Doordat elke post voorzien is (meer pageviews) en deze vergoeding bij veel adverteerders geldt, kunnen de inkomsten hoog oplopen.

Wil je de code voor de native shopping oplossing installeren? Neem dan contact met ons op via de Intercom chat functie, zodat we je van meer informatie kunnen voorzien.