Jouw website is een sterk platform om de bijbehorende shop te promoten. Hiervoor kan je verschillende widgets gebruiken. Ga naar Toolkit > Nieuwe toevoegen. Hier kan je kiezen uit verschillende tools;

• Shoppable afbeelding: combineer een foto met matchende producten;
  • Product carrousel: met of zonder kader;
  • Collectie carrousel;
  • Collectie sidebar;
  • Product grid.

Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, kan je de widget een naam geven en selecteren welke producten moeten worden toegevoegd. Vervolgens implementeer je de widget door de HTML code op de juiste plek in Wordpress te plaatsen of gebruik te maken van de snippet Wordpress tool. Nu is jouw widget klaar en kan deze bekeken worden op de site!

Scherm 'nieuwe widget':

Wil je meer weten over het gebruik van widgets? Lees dan de volgende artikelen: